AXA - Árnyékprogram

AXA - Árnyékprogram


Árnyékprogram az AXA Biztosító Zrt. marketing osztályán

2013. június 12 - én az AXA Biztosító Zrt. marketing osztályán került megrendezésre a fiatalok között nagy népszerűségnek örvendő Árnyékprogramunk. A program keretében a Pestszentlőrinci Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola 10 tanulóját fogadták az AXA Biztosító munkatársai. A fiatalok 9 órakor érkeztek meg a székházba, ahol Holecz Viktória fogadta őket és röviden bemutatta az AXA Biztosító Zrt. működését, felépítését,hogy ezáltal pontosabb képet tudjanak alkotni a diákok az őket fogadó intézmény tevékenységéről és feladatairól.  A nap eseményeiről Máté Gergely a marketing osztály munkatársa az alábbi kis összefoglalóban így számolt be:

"A CR week keretein belül megrendezésre került Árnyékprogramon lehetősége nyílt tíz lelkes diáknak betekintést nyerni a marketinges szakma rejtelmeibe az AXA Biztosító Zrt. - nél. A nap folyamán átfogó képet kaptak a főbb marketinges tevékenységekről egy interaktív előadás segítségével, valamint játékos feladatokkal el is sajátíthatták szakmánk egy - egy részterületét.

A délelőtt folyamán egy gyorsított kurzusnak köszönhetően megmutattuk a főbb kommunikációs munkákat, eszközöket, csatornákat, amiket a vállalatok világszerte alkalmaznak. A prezentáció során törekedtünk a diákoknak „emészthető” módon átadni a szükséges tudást, saját céges példákkal kiegészítve. A néhány óra alatt megszerzett tudást később, a délutáni feladatnál a gyakorlatban is kellett alkalmazniuk. Azt a feladatot kapták az Árnyékprogramban résztvevő diákok, hogy a csoportot kettéosztva tervezzék meg az AXA Biztosító Zrt. egy - egy óriásplakát kampányát. A tervezéshez szükséges összes forrást megkapták, minden folyamat úgy zajlott, ahogyan az a való életben is történik. Egy ún. „brief” - ben megkapták a kellő információkat, munkájukat grafikusaink segítették, majd az élesben elkészített terveket a csapatok 1 - 1 képviselője prezentálta, melyeket a legvégén az AXA Biztosító Zrt. stratégiai vezérigazgató - helyettese, Bunghardt Csaba értékelt.

A nap jó hangulatban telt, a diákok sok élménnyel gazdagodtak. Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődésüket a szakmánk iránt, és sok hasznos tapasztalatot szereztek a jövőjüket tekintve.

Köszönjük a Junior Achievement Magyarországnak, hogy részt vehettünk ebben a nagyszerű programban."

A diákok rengeteg pozitív élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak. A nap során nyert gyakorlati ismeretek előnye, hogy ezeket csupán a munka világába érkezve tudja bárki elsajátítani így hatalmas előnyt jelent a résztvevőknek, hogy az AXA Biztosító Zrt. lehetőséget biztosított nekik a programban való részvételre. A nap sikeres megvalósításában segítségünkre volt Holecz Viktória a program koordinátora, Horváth Andrea és Máté Gergely a marketing osztályról illetve Bunghardt Csaba a biztosító stratégiai vezérigazgató helyettese.

AXA Árnyéknap

2013. június 10 - 14. között lehetőséget biztosítunk középiskolás diákoknak, hogy betekintsenek az AXA Biztosító Zrt. világába. A 80 - as években alakult AXA Csoport az egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltató, biztosítás területén a világ vezető márkája . Ha szeretnéd jobban megismerni egy adott szakterület előnyeit, hátrányait vagy egy sikeres szakembertől szeretnél válaszokat kapni, jelentkezz AXA Árnyékprogramunkra!

Az AXA Biztosító Zrt. különböző szakterületeinek munkatárasai várnak minden érdeklődőt egy nap erejéig.

Választható szakterületek:

  • kontrolling
  • marketing
  • HR
  • jogi osztály

Jelentkezési határidő: 2013. május 30.

Jelentkezés és további információ a program koordinátoránál:

Kovács Ildikó

e - mail: kovacs.ildiko@ejam.hu

tel.: +36-70-272-2312

 

Jelentkezési lap letölthető: itt